top of page

Miért?

Miért csináljuk?  Mi a küldetésünk?  Hisszük, hogy:

 

Hidat építünk kultúrák között.  Kettős anyanyelvű alapítók vagyunk, és küldetésünk, hogy a pozitív tartalmaknak hidat építsünk emberi kapcsolatokon keresztül - például célunk a nyugati szolgáltatási kultúra meghonosítása, illetve a helyi értékek megismertetése, megszerettetése!

 

Az angol megnyitja a világot -- elérhető tudás, filmek, utazás, külföldi barátságok, jobb állás, jobb fizetés -- jobb élet.   Sokszor láttuk: magántanulók csak azért választottak helyszínben, tudásban, vagy hozzáállásban nem passzoló tanárt, mert "az ismerős ajánlotta".  Több évnyi munkát és pénzt fektetni egy ilyen tanárba pazarlás, ha álláslehetőségektől, barátságoktól, a jobb élettől, és a magas szintű angol tudás egyéb lehetőségeitől fosztjuk meg magunkat!  Ezért részletesen felmérjük igényeit, több tanárral ajánlunk próbaórát, majd ellenőrizzük későbbi elégedettségét.

 

Jó kiejtést, hanglejtést, életszerű kifejezéseket, kommunikációs kultúrát csak anyanyelvi tanár tud átadni megfelelően.  A nyelv és a kommunikáció művészet, amit csak egy tapasztalt "művész" tud tanítani minőségileg. Inkább ajánlunk heti egyszer 60 perces órát egy anyanyelvivel, mint 2x60 percet egy rossz kiejtést oktató tanárral.

 

Könnyebb először helyesen megtanulni, mint utólag rossz beidegződést javítani. Ezért bármilyen szinttől anyanyelvi tanárt ajánlunk - vannak kezdőkkel is foglalkozó tanáraink.

 

"Az oktatás nem arról szól, hogy megtöltünk egy csöbröt, hanem arról, hogy meggyújtunk egy tüzet." Szókratész 
bottom of page